Medicul Adina Alberts vorbește despre modalitățile prin care orice femeie poate să se mențină în formă și după 40 de ani.
Potrivit acesteia, deși moștenirea genetică și stilul de viață contează enorm, alimentația este extrem de importantă atunci când vine vorba despre păstrarea unei forme de invidiat.
Potrivit acesteia, există unele alimente pe care ar trebui să le includem în dieta noastră, mai ales după ce trecem de 40 de ani.
Printre acestea se numără cele care conțin fibre, mai ales în cazul în care dorim să slăbim.
„La sfârșitul zilei, este esențial să consumi suficiente fibre în dieta ta – și ar trebui să fie o prioritate în special dacă încerci să slăbești peste 40 de ani. Aportul suficient de fibre este important pentru pierderea în greutate la orice vârstă, dar mai ales pentru persoanele peste 40 de ani.Fibrele sunt elementul care vă ajută să nu mâncați mult.
Fibrele pot crește senzația de sațietate, contribuind astfel indirect la succesul curelor de slăbire și menținând o greutate corporala normala; ele pot reduce nivelul de zahar din sânge după mese, pot crește sensibilitatea la insulina și pot scădea riscul apariției diabetului de tipul 2. Cel mai bun mod de a vă asigura că obțineți suficiente fibre este să vă umpleți farfuria cu un mic dejun care include alimente sănătoase, cu densitate de nutrienți, cum ar fructele, smoothie-uri crude, suc proaspăt din legume organice, ovăz crud înmuiat sau «terci», superalimentele precum goji, semințe de chia, polen, lăptișor de matcă”, a explicat Adina Alberts, citată de stiripesurse.ro.